ویزا کانادا

کشوری با تنوع گسترده جغرافیایی که برغم باور عمومی از آب و هوای کانادا، می‌توان گفت اقلیم آن در نواحی مختلف بویژه در مرزهای جنوبی بسیار متفاوت از تصویر ذهنی ما است. آب و هوای کانادا چنان تنوعی دارد که در برخی روزها دمای یک نقطه از آن تا ۳۰ درجه زیر صفر می‌رسد درحالیکه در همان روز دمای شهری دیگر مثبت ۳۰ درجه سانتیگراد است. کانادا کشوری است برای هر نوع سلیقه و ترجیح.
ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا یا (Visitor Visa) همانگونه که از نام آن بر‌آید با اهدافی توریستی صادر می‌شود. نکته جالب در خصوص این ویزا این است که در حال حاضر این ویزا به شکل ویزای مولتی کانادا (Canada Multiple Visa) که در ایران با نام‌هایی همچون ویزای ۵ ساله کانادا نیز معروف شده، صادر می‌شوند. در واقع بنابر اعلام وب سایت سفارت کانادا به افسران مهاجرت این کشور توصیه شده‌است ویزای توریستی کانادا را تا جای ممکن به شکل ویزای مولتی صادر کنند.
دارندگان ویزای مولتی کانادا قادر خواهند بود تا زمان اعتبار ویزای خود (اعتبار ویزای مولتی کانادا تا زمان اعتبار پاسپورت است) در هر زمان و بدون محدودیت وارد خاک کانادا شوند و هر بار تا مدت ۶ ماه در این کشور اقامت داشته باشند. بعد از گذشت ۶ ماه کافی است یک بار ولو به مدت ۶ ساعت از کانادا خارج شوند و مجددا به این کشور بازگردند تا اقامت آنها در کانادا برای ۶ ماه دیگر بلامانع باشد.
مراحل درخواست ویزای کانادا
همانگونه که پیشتر اشاره شد، برای درخواست ویزا کانادا به دو روش می‌توان اقدام کرد:
• ثبت نام آنلاین ویزای کانادا
• مراجعه حضوری به سفارت
نخستین گام در ثبت نام آنلاین ویزای کانادا ثبت یک حساب کاربری است. پس از ایجاد حساب کاربری، متقاضیانی که از طریق آنلاین اقدام به ثبت درخواست ویزای کانادا می‌کنند، بعد از واریز آنلاین هزینه ثبت نام یک شماره پیگیری یا Tracking No. دریافت می‌نمایند که تمامی مراحل پیگیری جواب ویزا کانادا درخصوص پرونده از طریق این شماره انجام خواهد شد. پر کردن دقیق و شفاف فرم ۵۲۵۷ مهمترین عامل در موفقیت درخواست شما خواهد بود، بنابراین توصیه می‌کنیم این مهم حتما با مشاوره از موسسات معتبر انجام شود.
تاکید سایت رسمی سفارت کانادا برای متقاضیان ویزا کانادا، ثبت نام آنلاین است. روشی که هم هزینه بسیار کمتری در مقایسه با مراجعه حضور به سفارت خواهدداشت و هم پیگیری آپ‌دیت پرونده از این طریق بسیار راحت‌تر و سریع‌تر خواهد بود. بدلیل تعطیلی سفارت کانادا در ایران می‌توان گفت ثبت نام آنلاین ویزای کانادا در حال حاضر بهترین گزینه برای متقاضیان ویزای کانادا بویژه برای ما ایرانیان است.
مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کانادا
مدارک شناسایی
• اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است.
• یک قطعه عکس جدید ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی با زمینه سفید
• ترجمه شناسنامه
• ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.)
• تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه
مدارک مالی
• نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریزپرینت ۴ ماه اخر یک ماه است.)
مدارک اسناد ملکی
• در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است.
• ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.
مدارک شغلی
• کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی
• کارفرمایان: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین
مدارک لازم برای دریافت ویزای فرصت مطالعاتی کانادا
تمامی موارد اشاره شده در مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی بعلاوه :
• گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن
• رزومه کامل و عکس دار با ذکر تمامی تاریخ ها و سوابق شغلی در صورت موجود بودن
• نامه پذیرش از دانشگاه کانادایی
• ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه ریزنمرات آخرین مقطع تحصیل
• نامه از دانشگاه محل تحصیل یا وزارت علوم (ایران) مبنی بر اینکه شما را حمایت مالی می کنند.
• فرم LMIA
• رسید پرداختی ۲۳۰ دلار که از کانادا پرداخت شده باشد
• ارائه مدرک زبان معتبر، در صورت لزوم